ALZHEIMERJEVA BOLEZEN, DEMENCA / BIOENERGIJA, BIOENERGETIK

 

Vam peša spomin, imate slabo pomnenje, ne veste, kako zmanjšati posledice demence in izboljšati delovanje možganov, kakšna so "domača zdravila za zdravljenje - odpravljanje težav"?

alzheimer_disease_nationalturk_1234

Alzheimerjeva bolezen, je bolezen možganskega področja, je najpogostejša oblika demence. Značilna je za starejšo populacijo. Značilna je zlasti izguba kratkoročnega spomina, ko se oboleli ne spomni npr. več, kaj je danes, včeraj počel. Bolezen je napredujoča, tako da oboleli postopoma potrebuje skrbnika, kar predstavlja veliko breme svojcem. Pri veliki večini oseb z alzheimerjevo boleznijo se največkrat pojavijo znaki  in simptomi kot so depresija, razdražljivost, zmedenost in seveda pozabljivost.

Ne čakajte, da bo prepozno, začnite z preventivnimi ukrepi!

Alternativno zdravljenje Alzheimerjeve bolezni, demence z bioenergijo daje dobre rezultate. Obsevanje možganov z bioenergijo izboljšuje funkcije možganov na naraven način. Priporoča se tudi pri zastarani bolezni.  Svojci pogosto povedo, da se oboleli začnejo "spreminjati", imajo več volje in elana, energije in s tem boljše počutje, postopoma se jim izboljšuje tako kratkoročni kot dolgoročni spomin. Priporočamo vztrajanje in ponavljanje terapij mesečno.

Energijska terapija - bio zdravljenje deluje tudi na daljavo!

 Vzroki za nastanek alzheimerjeve bolezni niso povsem znani, obstajajo ugotovitve določenih strokovnjakov, da predolga izpostavljenost snovem, ki škodijo možganom (denimo svinec, aluminij) in nepravilna prehrana povzročajo to prikrito bolezen. Pogosto iz naše prakse je bil vzrok odkrit v geopatskih preobremenitvah glave, kateri stalno obremenjuje možgane zlasti ponoči med spanjem. Geopatski vzrok tudi onemogoča često učinkovito zdravljenje.

 demenca in pesanje spominaPogosti dejavniki za nastanek bolezni Alzheimerjeve bolezni, demence - pešanje spomina:

● nabiranje toksinov (nevrotoksini) v možganih

● motnje v krvnem obtoku

● nepravilna prehrana, presnovne težave

 DODATNI NASVETI, PREHRANA, DIETA:

<Izogibali naj bi se tudi kuhanju v aluminijastih posodah

 <Strokovnjaki priporočajo za Alzheimerjeva bolezen dodatno vitamin E in Selen, vitamin A in C.

 Zaenkrat bolezen medicinsko še ni ozdravljiva. Alternativno zdravljenje z bioenergijo alzheimerjeve bolezni in ostale oblike demence  na naraven način daje dobre rezultate. Bioenergetik dovaja potrebno bioenergijo obolelemu mestu - možganom-možganskim celicam - nevronom.

Zdravljenje alzheimerjeve bolezni, demence z bioenergijo poteka 4.zaporedne dni, in po potrebi se bioterapija ponovi.

 ••PRIPOROČAMO: Za še učinkovitejše alternativno  zdravljenje  z bioenergijo našo izmero geopatogenih sevanj ( v številnih primerih predstavlja vzrok obolenj ter eventuelni računalniški GDV pregled celotnega organizma -AURA!!

•• dolgoročno priporočamo tudi uporabo BIOSTIMULATORJA - inovativen  bioenergijski sistem podpore, saj omogoča boljšo prekrvavitev celega telesa in tako boljšo oskrbo organov po hrani in kisiku, tudi  možganov.

 

 

 

Altera 2011 - Vse pravice pridržane | Zemljevid strani | Izjava o zasebnosti | Izdelava spletne strani: WSI