BOLEČINE V ROKAH IN NOGAH, SISTEMSKA SKLEROZA, SISTEMSKI ERITEMATOZNI  LUPUS / BIOENERGIJA, BIOENERGETIK

 

Alternativno zdravljenje z bioenergijo je usmerjena - prilagojena terapija glede na vrsto-tip bolezenskega stanja, katero bioterapevt izvaja.

 

Bolečina v predelu zgornje okončine -roke, so ponavadi povezane z utesnitvijo - ukleščenostjo živca. Pogosto se pojavljajo bolečine in mravljinci v roki ponoči, opazimo, da roke »zaspijo«, pojavlja se občutek otečenih prstov. Pogosto mravljinčenje roke povzročajo lahko tudi okvare vratne hrbtenice.

SISTEMSKA SKLEROZA

Je  redko avtoimuno obolenje, pogostejše pri ženskah, običajno se pojavi med 40. in 60. letom starosti. Povzroča bolečine in zadebelitve in otrdevanja vezivnega tkiva v koži, sklepih, arterijah in notranjih organih.

KAKŠNI SO SIMPTOMI IN ZNAKI ZA SISTEMSKO SKLEROZO?
- Prsti lahko postanejo preobčutljivi za mraz, spreminja se sama barva prstov - bela, povzročene so močne bolečine v prstih - Raynaudov fenomen.
- Na prstih se pojavijo majhne zatrdline, lahko pa pride do razjed - Otekli prsti ali roke.
- prisotne so bolečine predvsem v sklepih rok, pojavijo se lahko mišična šibkost, težje požiranje, težje dihanje (če bolezen prizadane bodisi požiralnik ali bodisi pljuča)

Bolezen zelo prizadane kvaliteto življenja obolelega v določenih primerih, je zaradi slabe prekrvavljenosti prstov potrebna amputacija le teh;

SISTEMSKI LUPUS

Za sistemski eritematozni lupus je značilna zelo pestra prizadetost organov: od blage, ko so prizadeti koža in sklepi, do hujše, ko so okvarjeni življenjsko pomembni organi - PLJUČA, SRCE, LEDVICE,MOŽGANI.. Povzroča tudi znižanje števila krvnih celic. Bolezen je sistemska, kar pomeni da lahko napade praktično vse organe telesa.

Znaki in simptomi ki lahko kažejo na sistemski eritematozni lupus: slabotnost, šibkost, utrujenost, zmanjšani apetit, potenje, vročina;

BOLEČINE V NOGAH ALI NOGI

So bolečine v nogah prisotne  pri obrementivi (hoji) ali v mirovanju ali ponoči?

Na boleče noge lahko vpliva več dejavnikov: od stanja ožilja (krčne žile), poapnenja žil, povišanega holesterola, nepravilne (predvsem mastne) prehrane, premalo gibanja, slaba prekrvavitev (cirkulacija), prevelika teža in navsezadnje posledično tudi mrzle noge, krči po nogah;  Kronične bolečine v nogah so lahko hkrati tudi opozorilo za nastanek možgansko-srčne kapi.

 

••PRIPOROČAMO: Za učinkovitejše alternativno  sistemske skleroze, lupusa z bioenergijo našo izmero geopatskih sevanj ( v številnih primerih je to vzrok ) ter eventuelni računalniški GDV pregled celotnega organizma -AURA!!

Alternativno zdravljenje z bioenergijo za bolečine v rokah in nogah, sistemske skleroze, sistemskega eritematoznega lupusa izvaja bioenergetik v ciklu 4.dni. Po potrebi se bioterapija ponovi.

 

 

Altera 2011 - Vse pravice pridržane | Zemljevid strani | Izjava o zasebnosti | Izdelava spletne strani: WSI