BOLEČINE V ROKAH IN NOGAH, SISTEMSKA SKLEROZA, SISTEMSKI ERITEMATOZNI  LUPUS / BIOENERGIJA, BIOENERGETIK

 

IMATE MRAVLJINČENJE  V ROKI IN ZAPESTJU, SO PRISOTNI KRČI V NOGI, VAS BOLEČINA PREBUJA MED SPANJEM IN NE VESTE KAKO JIH ODPRAVITI NA NARAVEN NAČIN?

bolecine in mravljinci v rokahAlternativno izboljšanje zdravja z bioenergijo je usmerjena - prilagojena terapija glede na vrsto-tip bolezenskega stanja, katero bioterapevt izvaja. V bioenergijskem smislu nastajajo zastoji energije in s tem viški potenciala zlasti v vratnem delu hrbtenice, kar so pogosti vzroki za mravljince po rokah in ledvenem predelu hrbtenice, katera pogosto povzroča bolečine noge, tudi zlasti ponoči ko spite.. Bio izboljšanje zdravja- odpravljanje bolečin je pogosto zelo učinkovito, saj večina uporabnikov že naslednji dan, po prvi protibolečinski terapiji pove, da so spali mirno, ni bilo več mravljinčenja ali bolečin nog oz. so se bistveno zmanjšale jakosti bolečin. Protibolečinske terapije vključujejo tudi stimulacijo imunskega sistema, kateri ima pomembno vlogo za samooizboljšanje zdravja, saj sodeluje pri vseh vnetnih procesih, poškodbah in obnavljanju tkiva, nepravilno delovanje pa povzroča tudi avtoimunske bolezni.

Bioenergija deluje tudi na daljavo!

 

Bolečina v predelu zgornje okončine -roke, so ponavadi povezane z utesnitvijo - ukleščenostjo živca. Pogosto se pojavljajo bolečine in mravljinci v roki ponoči, opazimo, da roke »zaspijo«, pojavlja se občutek otečenih prstov. Pogosto mravljinčenje roke povzročajo lahko tudi okvare vratne hrbtenice. Znaki okvare vratne hrbtenice povzročajo tudi lahko, da v roki ni moči, težko skrčite prste v pest (včasih tudi karpalni sindrom).

SISTEMSKA SKLEROZA

sistemska sklerozaJe  redko avtoimuno obolenje, pogostejše pri ženskah, običajno se pojavi med 40. in 60. letom starosti. Povzroča bolečine in zadebelitve in otrdevanja vezivnega tkiva v koži, sklepih, arterijah in notranjih organih.

KAKŠNI SO SIMPTOMI IN ZNAKI ZA SISTEMSKO SKLEROZO?
- Prsti lahko postanejo preobčutljivi za mraz, spreminja se sama barva prstov - bela, povzročene so močne bolečine v prstih - Raynaudov fenomen.
- Na prstih se pojavijo majhne zatrdline, lahko pa pride do razjed - Otekli prsti ali roke.
- prisotne so bolečine predvsem v sklepih rok, pojavijo se lahko mišična šibkost, težje požiranje, težje dihanje (če bolezen prizadane bodisi požiralnik ali bodisi pljuča)

Bolezen zelo prizadane kvaliteto življenja obolelega v določenih primerih, je zaradi slabe prekrvavljenosti prstov potrebna amputacija le teh;

SISTEMSKI LUPUS

Za sistemski eritematozni lupus je značilna zelo pestra prizadetost organov: od blage, ko so prizadeti koža in sklepi, do hujše, ko so okvarjeni življenjsko pomembni organi - PLJUČA, SRCE, LEDVICE,MOŽGANI.. Povzroča tudi znižanje števila krvnih celic. Bolezen je sistemska, kar pomeni da lahko napade praktično vse organe telesa.

Znaki in simptomi ki lahko kažejo na sistemski eritematozni lupus: slabotnost, šibkost, utrujenost, zmanjšani apetit, potenje, vročina;

bolecine v nogah in krciBOLEČINE V NOGAH ALI NOGI

So bolečine v nogah prisotne  pri obrementivi (hoji) ali v mirovanju ali tudi ponoči med spanjem?

Na boleče noge lahko vpliva več dejavnikov: od stanja ožilja (krčne žile), poapnenja žil, povišanega holesterola, nepravilne (predvsem mastne) prehrane, premalo gibanja, slaba prekrvavitev (cirkulacija), prevelika teža in navsezadnje posledično tudi mrzle noge, krči po nogah; 

Kronične bolečine v nogah (zlasti v mečih) so lahko hkrati tudi opozorilo za nastanek možgansko-srčne kapi.

 

••PRIPOROČAMO: Za učinkovitejšo pomoč pri  sistemski sklerozi, lupusu z bioenergijo tudi našo izmero geopatskih sevanj ( v številnih primerih so to vzroki bolečin v rokah in nogah in nepravilnem delovanju imunskega sistema ) ter eventuelni računalniški GDV pregled celotnega organizma -AURA!!

Alternativno izboljšanje zdravja z bioenergijo za odpravljanje bolečine v rokah in nogah, sistemske skleroze, sistemskega eritematoznega lupusa izvaja bioenergetik v ciklu. Po potrebi se bioterapija ponovi.

•• dolgoročno priporočamo tudi uporabo bioenergijskega sistema BIOSTIMULATOR, kateri deluje protibolečinsko in protivnetno, izboljšuje celotno prekrvavitev telesa in s tem boljšo oskrbo organov in okončin.

 

 

Altera 2011 - Vse pravice pridržane | Zemljevid strani | Izjava o zasebnosti | Izdelava spletne strani: WSI