BOLEZNI JETER / BIOENERGIJA, BIOENERGETIK

 

Jetra so največja žleza v človeškem telesu. Jetra ležijo na desni strani trebušne votline, so izrednega pomena za naše zdravje. Simptomi in znaki bolezni so pogosto zelo pozno izraženi, zato je zgodnje zdravljenje jeter velikega pomena. Niso vedno tudi  alkoholni vzroki  krivec slabo delovanje, vzroki za nastanek bolezni so pogosto tudi negativne emocije (jeza, strah, stres, zamere..) poleg tudi takoimenovanih geopatskih, kateri na telo stalno delujejo zlasti med spanjem ponoči. Stalen in pogost stres vpliva tudi na povišan holesterol v krvi, tudi žolčnih kamnov, zato pogosto dieta in zdrava prehrana ne prinaša željenega rezultata - znižanje krvnega holesterola. Žolčni kamni povzročajo ostre bolečine v napadih v zgornjem delu trebuha, slabost z bruhanjem, pojavijo pa se pogosto po obroku hrane.

jCelice jeter proizvajajo žolč, kateri se shranjuje v žolčnem mehurju- žolčnik. Če žolč ne more odtekati iz jeter, se pojavi bolezen zlatenica. Jetra so "kemična čistilnica" človeka, organ za odstranjevanje strupov., ter organ, kateri "skladišči" energijo. Brez njih bi človek lahko živel samo nekaj ur.

Preobremenjenost jeter vodi do težav, okvare in bolezni kot so povečana jetra, ciroza jeter, zlatenica,  vnetje jeter -hepatitis, tumor na jetrih, rak na jetrih in odpoved. Pogosto so tudi metastaze tarča jeter (ko se rak razširi iz drugih organov). Pogosto primanjkuje tudi apetita po hrani.

 

CIROZA JETER

Pri cirozi jeter gre za propad jetrnega tkiva - v jetrih se razrašča neaktivno vezivno tkivo.  Vzroki so lahko hepatitis, bolezni žolčnih vodov, zastrupitve z toksini-strupi. Znaki in simptomi, ko jetra slabo delujejo se kažejo kot: utrujenost, slab apetit, kronično zaprtje ali pogoste driske, jutranje bruhanje, topa bolečina v žlički.

ZLATENICA - ICTERUS

Žolčna barvila se kopičijo in obarvajo kožo rumeno. To je najpogostejši znak jetrne bolezni. Najpogostejši vzroki za zlatenico so žolčni kamni, novotvorbe j2trebušne slinavke in novotvorbe papile dvanajstnika.

RAK JETER- znaki in simptomi so  bolečine, ki se kažejo kažejo v desni lopatici in rami.

POVEČANA JETRA - spremlja tiščoča bolečina pod desnimi rebri

Bioenergija omogoča učinkovito pomoč -naravno alternativno zdravljenje obolelim jetrom-izboljšanje jeterne funkcije in njihovo delovanje. Pogosto se izboljšanja ugotovijo z novimi jeternimi testi.

 

"Naša nona Valerija je bila že medicinsko odpisana zaradi raka na jetrih. Po nekaj vaših terapijah se ji je stanje jeter bistveno izboljšalo, ima več energije in se bolje počuti, že veliko postori okoli hiše, kar so pokazale tudi uradne nove preiskave.". Hvala, Vlasta


Alkohol je znan kot prvi sovražnik jeter, pa vendarle obstajajo za bolezni jeter še ostali številni dejavniki kot tudi prehrana, previsok holesterol v krvi, povišan krvni tlak, sladkorna bolezen, debelost, zdravila, virusi in negativne emocije človeka ( jeza, zamerljivost, posesivnost. Namreč celoten proces prebavnih težav vodi k preobremenjenosti jeter. Ko npr. črevesna stena postane prepustnejša, prehaja v krvni obtok preveč beljakovin in skupaj z drugimi toksini z tem zmanjšajo delovanje jeter. Tudi razni "zdravi" prehranski dodatki načenjajo jetra, zato v razmislek z uporabo le teh.

Bioenergija pa omogoča učinkovito izboljšanje funkcije jeter na povsem zdrav in naraven način brez stranskih učinkov pri vseh vrstah težav z jetri in boleznih! Večina zdravil denimo samo za zniževanje holesterola imajo mnogo stranskih učinkov. Z bioenergijo okrepimo  imunski sistem človeka, katera zmanjšuje stres, izboljša počutje človeka že po prvih terapijah!

 

KAKO IZBOLJŠATI SLABO DELOVANJE JETER NA NARAVEN NAČIN, URAVNATI POVIŠAN HOLESTEROL, IMATE GOSTO KRI, KO SAMO DIETA IN ZDRAVA PREHRANA ZA JETRA NI DOVOLJ?

 

Alternativno zdravljenje  z bioenergijo bolezni jeter (zlatenica, vnetje jeter, hepatitis, uravnavanje holesterola, tumor na jetrih, rak jeter, ko jeterne funkcije odpovedujejo) izvaja bioenergetik v 4.dnevnem zaporednem ciklu, katerega se po potrebi ponovi. Bioenergijska terapija deluje enako učinkovito tudi na daljavo!  Terapija je namenjena in uspešna tudi za živali (pse, konje, mačke, hišne ljubljenčke)...

••PRIPOROČAMO: Za učinkovitejše naravno alternativno  zdravljenje jeter z bioenergijo našo izmero geopatskih sevanj ( v številnih primerih je to vzrok bolezni ) ter eventuelni računalniški GDV preventivni pregled jeter in celotnega organizma -AURA!!

V auri človeka so zapisi bolezni torej bistveno pred nastopom v fizični obliki - na telesu.

 

Altera 2011 - Vse pravice pridržane | Zemljevid strani | Izjava o zasebnosti | Izdelava spletne strani: WSI