BOLEZNI JETER / BIOENERGIJA, BIOENERGETIK

 

Jetra so največja žleza v človeškem telesu. Jetra ležijo na desni strani trebušne votline, so izrednega pomena za naše zdravje. Simptomi in znaki bolezni so pogosto zelo pozno izraženi, zato je zgodnje zdravljenje jeter velikega pomena. Niso vedno tudi alkoholni vzroki krivec slabo delovanje jeter in okvare, vzroki za nastanek bolezni so pogosto tudi negativne emocije (jeza, strah, stres, zamere..) poleg tudi takoimenovanih geopatskih, kateri na telo stalno delujejo zlasti med spanjem ponoči. Stalen in pogost stres vpliva tudi na povišan holesterol v krvi, tudi žolčnih kamnov, zato pogosto dieta in zdrava prehrana ne prinaša željenega rezultata - znižanje krvnega holesterola. Žolčni kamni povzročajo ostre bolečine v napadih v zgornjem delu trebuha, slabost z bruhanjem, pojavijo pa se pogosto po obroku hrane.

jCelice jeter proizvajajo žolč, kateri se shranjuje v žolčnem mehurju- žolčnik. Če žolč ne more odtekati iz jeter, se pojavi bolezen zlatenica. Jetra so "kemična čistilnica" človeka, organ za odstranjevanje strupov., ter organ, kateri "skladišči" energijo. Brez njih bi človek lahko živel samo nekaj ur. Slabo delovanje jeter se lahko manifestira tudi v obliki kroničnih, nepojasnenih stalnih glavobolov in pa tudi pogosto srbenje in prekomerno staranje kože ter slabo počutje brez posebnega razloga, saj strupi zastajajo v telesu in tako povzročajo tudi probleme možganom. To so lahko zgodnji simptomi in znaki, da jetra slabo delujejo.

KAKO NARAVNO ODPRAVITI TEŽAVE Z JETRI, ŽOLČNE KAMNE, RAZSTRUPITI TELO, KAKŠNA SO DOMAČA "ZDRAVILA, ČAJI" IN METODE ZDRAVLJENJA?

Bioenergija pa omogoča učinkovito izboljšanje funkcije jeter- tudi ko je okvara na povsem zdrav in naraven način brez stranskih učinkov pri vseh vrstah težav z jetri in boleznih! Večina zdravil denimo samo za zniževanje holesterola imajo mnogo stranskih učinkov - (samo eden izmed njih so kronične bolečine v mišicah -mialgija). Z bioenergijo okrepimo in stimuliramo imunski sistem človeka, katerega zmanjšuje stres, izboljša se počutje človeka tudi že po prvih terapijah - naravno, brez stranskih učinkov! Imunski sistem je ključen za ozdravljenje, saj nastopa v vseh procesih zdravljenja - ko gre za vnetje, poškodbe-reparacijo in bolezni kot so primaren rak ali metastaze, tumor na jetrih. Ko pa je oslabel, pa ne zmore več opravljati svoje funkcije.

auracccKAKO UGOTOVITI, ALI SO JETRA ZDRAVA IN DOBRO DELUJEJO, SAJ SE TEŽAVE KAŽEJO ZELO POZNO?

Priporočamo alternativni pregled z sistemom Aura GDV tudi v preventivnem smislu, ko še niso bolezenski simptomi kot znaki izraženi ali so blagi, kot v primerih, ko ne veste izvora bolečin v trebušni votlini. V auri telesa so vidna žarišča bolezni dosti preje pred nastankom v fizični obliki.

Preobremenjenost jeter vodi do težav, okvare in bolezni kot so povečana jetra, ciroza jeter, zlatenica,vnetje jeter -hepatitis, tumor na jetrih, rak na jetrih in odpoved. Pogosto so tudi metastaze tarča jeter (ko se rak razširi iz drugih organov). Posledično primanjkuje tudi apetita po hrani.

CIROZA JETER

Pri cirozi jeter gre za propad jetrnega tkiva - v jetrih se razrašča neaktivno vezivno tkivo. Vzroki so lahko hepatitis, bolezni žolčnih vodov, zastrupitve z toksini-strupi. Znaki in simptomi, ko jetra slabo delujejo se kažejo kot: utrujenost, slab apetit, kronično zaprtje ali pogoste driske, jutranje bruhanje, topa bolečina v žlički.

ZLATENICA - ICTERUS

Žolčna barvila se kopičijo in obarvajo kožo rumeno. To je najpogostejši znak jetrne bolezni. Najpogostejši vzroki za zlatenico so žolčni kamni, novotvorbe j2trebušne slinavke in novotvorbe papile dvanajstnika. To se opazi tudi v očeh, kjer beločnice postanejo rumene.

RAK JETER- znaki in simptomi so bolečine, ki se kažejo kažejo v desni lopatici in rami.

POVEČANA JETRA - spremlja tiščoča bolečina pod desnimi rebri

Bioenergija omogoča učinkovito pomoč -naravno alternativno zdravljenje obolelim jetrom-izboljšanje jeterne funkcije in njihovo delovanje. Pogosto se izboljšanja ugotovijo z novimi jeternimi testi.

 

"Naša nona Valerija je bila že medicinsko odpisana zaradi raka na jetrih. Po nekaj vaših terapijah se ji je stanje jeter bistveno izboljšalo, ima več energije in se bolje počuti, že veliko postori okoli hiše, kar so pokazale tudi uradne nove preiskave.". Hvala, Vlasta


Alkohol je znan kot prvi sovražnik jeter, pa vendarle obstajajo za bolezni jeter še ostali številni dejavniki kot tudi prehrana, previsok holesterol v krvi, povišan krvni tlak, sladkorna bolezen, debelost, zdravila, virusi in negativne emocije človeka ( jeza, zamerljivost, posesivnost. Namreč celoten proces prebavnih težav vodi k preobremenjenosti jeter. Ko npr. črevesna stena postane prepustnejša, prehaja v krvni obtok preveč beljakovin in skupaj z drugimi toksini z tem zmanjšajo delovanje jeter. Tudi razni "zdravi" prehranski dodatki načenjajo jetra, zato v razmislek z uporabo le teh.

ALTERNATIVNI DEJAVNIKI -POVZROČITELJI JETERNIH BOLEZNI

Največji faktor za težave z holesterolom predstavlja prav stres človeka, je tudi pogosti vzrok nastanka žolčnih kamnov - iz tega razloga četudi zdravo prehranjevanje običajno ne pripomore k bistvenem znižanju holesterola. Zelo pomembni vzroki pa so tudi geopatski stres - ta deluje nezavedno na telo in organe že na celičnem nivoju in predstavlja prekomeren stres celic telesa zlasti ponoči, med spanjem. Povzroča tudi hujše bolezni, je tudi pogosti dejavnik, kateri onemogoča učinkovito zdravljenje ne glede na metode izvajanja!

V praksi pogosto ugotavljamo, da so za hujšimi boleznimi jeter zboleli prav ljudje, kateri so relativno zdravo živeli-niso kadili, konzumirali alkohola, veliko je denimo tudi žensk med njimi.

 energijsko zdravljenje jeterKAKO IZBOLJŠATI SLABO DELOVANJE JETER NA NARAVEN NAČIN, NARAVNO URAVNATI POVIŠAN HOLESTEROL, IMATE GOSTO KRI, KO SAMO DIETA IN ZDRAVA PREHRANA ZA JETRA NI DOVOLJ ALI KO NIMATE VEČ APETITA PO HRANI?

 Alternativno zdravljenje z bioenergijo bolezni jeter (zlatenica, vnetje jeter, hepatitis, uravnavanje holesterola, tumor na jetrih, rak jeter, ko jeterne funkcije odpovedujejo, žolčni kamni) izvaja bioenergetik v 4.dnevnem zaporednem ciklu, katerega se po potrebi ponovi. Priporočmo izvajanje energijske terapije tudi po kemoterapijah, obsevanju, da se telo hitreje razstrupi, saj so pogosto prisotni stranski učinki slabosti, bruhanja, predvsem pa zmanjšan imunski sistem in s tem večjo dovzetnost k okužbam (bakterije, virusi - pljučnice, katere so lahko v tem primeru usodne).

Bioenergijska terapija deluje enako učinkovito tudi na daljavo!

Terapija je namenjena in uspešna tudi za živali (pse, konje, mačke, hišne ljubljenčke)...

••PRIPOROČAMO: bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR kot dolgoročno podporo, kateri naravno izboljšuje krvno oskrbo organov z hranili in kisikom, saj izboljšuje celotno prekrvavitev telesa (ko je kri gosta), znižuje trigliceride v krvi tako preprečuje nastajanje kardioprofilaksov - krvnih strdkov, deluje tudi protibolečinsko in protivnetno in hkrati kot nevtralizator geopatskih vzrokov.

Za učinkovitejše naravno alternativno zdravljenje jeter z bioenergijo našo izmero geopatskih sevanj ( v številnih primerih je to vzrok bolezni )

Opomnik: energijska terapija ne nadomešča zdravljenja in pregled pri zdravniku ali specialistu uradne medicine, služi kot dopolnilo - posvetujte se z vašim zdravnikom!

 

Altera 2011 - Vse pravice pridržane | Zemljevid strani | Izjava o zasebnosti | Izdelava spletne strani: WSI