BOLEZNI JETER / BIOENERGIJA, BIOENERGETIK

 

Jetra so največja žleza v človeškem telesu. Jetra ležijo na desni strani trebušne votline, so izrednega pomena za naše zdravje.

jCelice jeter proizvajajo žolč, kateri se shranjuje v žolčnem mehurju- žolčnik. Če žolč ne more odtekati iz jeter, se pojavi bolezen zlatenica. Jetra so "kemična čistilnica" človeka, organ za odstranjevanje strupov. Brez njih bi človek lahko živel samo nekaj ur.

Preobremenjenost jeter vodi do težav in bolezni kot so povečana jetra, ciroza jeter, zlatenica,  vnetje jeter -hepatitis, tumor na jetrih, rak na jetrih.

 

CIROZA JETER

Pri cirozi jeter gre za propad jetrnega tkiva - v jetrih se razrašča neaktivno vezivno tkivo.  Vzroki so lahko hepatitis, bolezni žolčnih vodov, zastrupitve z toksini. Znaki in simptomi se kažejo kot: utrujenost, slab apetit, zaprtje ali driske, jutranje bruhanje, topa bolečina v žlički.

ZLATENICA

Žolčna barvila se kopičijo in obarvajo kožo rumeno. To je najpogostejši znak jetrne bolezni. Najpogostejši vzroki za zlatenico so žolčni kamni, novotvorbe j2trebušne slinavke in novotvorbe papile dvanajstnika.

Bioenergija omogoča pomoč obolelim jetrom.

Alkohol je znan kot prvi sovražnik jeter, pa vendarle obstajajo za bolezni jeter še ostali številni dejavniki kot tudi prehrana, sladkorna bolezen, debelost, zdravila, virusi in negativne emocije človeka ( jeza, zamerljivost, posesivnost. Namreč celoten proces prebavnih težav vodi k preobremenjenosti jeter. Ko npr. črevesna stena postane prepustnejša, prehaja v krvni obtok preveč beljakovin in skupaj z drugimi toksini z tem zmanjšajo delovanje jeter.

 

Alternativno zdravljenje  z bioenergijo bolezni jeter (zlatenica, vnetje jeter, hepatitis, tumor na jetrih, rak jeter) izvaja bioenergetik v 4.dnevnem zaporednem ciklu, katerega se po potrebi ponovi.

••PRIPOROČAMO: Za učinkovitejše alternativno  zdravljenje jetr z bioenergijo našo izmero geopatskih sevanj ( v številnih primerih je to vzrok ) ter eventuelni računalniški GDV pregled celotnega organizma -AURA!!

 

Altera 2011 - Vse pravice pridržane | Zemljevid strani | Izjava o zasebnosti | Izdelava spletne strani: WSI