BOLEZNI PSIHE, GLAVE / BIOENERGIJA

 

okno v nov svetKAKO NA NARAVEN NAČIN ODPRAVITI ALI ZMANJŠATI PSIHIČNE TEŽAVE - DEPRESIJO IN DRUGE OBLIKE, PREKOMEREN STRES, KO SLABO SPITE, KAKŠNA SO "DOMAČA ZDRAVILA"?

Bioenergija je naravna oblika pomoči, ko ste obupani in na tleh, deluje proti psihičnim težavam, brez stranskih efektov. Uravnava hormonsko delovanje žlez, katere delujejo hkrati nepravilno pri tovrstnih obolenjih in vrača energijo človeku. Pogosto prihaja do težav z ščitnico, nadledvičnih žlez. Psihološke težave namreč odvzemajo ogromne količine vitalne energije človeka, iz tega razloga se oboleli zapira vase, in je brez volje in cilja. Z bioterapijo ugodno vplivamo na možgane, možganske žleze in tako na boljšo reprodukcijo hormona sreče-seratonina. Rezultati so odvisni od stopnje bolezni in trajanja. V določenih primerih se težave odpravijo že v prvem ciklu terapij, v trdovratnejših primerih pa je potrebno periodično ponavljanje terapij. Namreč problemi z psiho so večplastni, kot take jih štejemo za najtežje oblike obolenj, bolezni pa se lahko pojavijo tudi pri mladoletnih osebah -otroku, ne samo pri odraslih. Pogosto strah manifestira tudi psihološke motnje - denimo daljše obdobje strahu pred boleznijo (imate težave, pa nimate diagnoze in vas gloda, kaj če..), strah pred izgubo službe in drugo.. V medicini za izboljšanje zdravja depresije in drugih oblik uporabljajo tudi klasična zdravila, vendar kot vsako drugo zdravilo, imajo le te tudi žal vrsto škodljivih stranskih učinkov.

 

DEPRESIJABolezni psihe poznamo pod anksioznost, depresija, moteno spanje, bipolarne motnje, tesnoba, nervoza, hiperaktivnost, manična depresija, slabo počutje... Psihične bolezni zelo poslabšajo kvaliteto življenja, ne samo za  obolelega ter tudi njegove bližnje. Potrebno je veliko razumevanja  s strani bližnjih, kateri morajo biti obolelim v pomoč. Pogosto, ko se ne najdejo organski vzroki bolezni, gre za različne oblike psihičnih bolezni.

 

Anksioznost

Anksiozne motnje se kažejo v obliki strahu, pretirane zaskrbljenosti, napad panike (pogosto motnje anksioznosti zajamejo kot oteženo dihanje, razbijanje srca, tesnoba, strah pred smrtjo...)

 

Bolezen prizadane vse  starostne skupine - od mladih do starejših. Psihične bolezni močno ohromijo kvaliteto življenja. Oboleli si pravzaprav želijo pomagati sami sebi, vendar so navkljub vsemu v stalnem strahu pred nečim (namišljenem). Dokler nimajo uradne diagnoze se anksioznost kaže kot neka dejanska bolezen (npr. pri oteženem dihanju pomislijo, da je to bolezen pljuč, uradna preiskava pa pokaže, da so pljuča zdrava). Motnje se kažejo dalje tudi v spanju, pojavljajo se glavoboli itn.

 

bipolarna motnjaDepresija je čustvena motnja, pogosteje se pojavlja pri ženskah kot moških. Daljša obdobja (kronične bolečine, bolezni) lahko vodijo do depresije. Najpogostejši znaki depresije so lahko povezane z spanjem - motnje spanja, depresivni ljudje so pogosto brez energije, nemirni in razdražljivi, imajo slabo počutje. Depresija se lahko sproži ob negativnih dogodkih (osebnostnih, poslovnih) v kolikor to traja daljše obdobje. Manična depresija- manija pa je obratna, ljudje z manijo v razliki z depresijo imajo ogromno energije, hiperaktivnost.

 

Bipolarna motnja - spremembe nihanj razpoloženja ( iz odličnega v katastrofalnega). Bipolarna motnja je dolgotrajna bolezen. Pogosto se bipolarne motnje kažejo tudi v samomorilnosti. V bioenergijskem smislu gre za neusklajenost energij Yina in Yanga. Ko gre za višek torej ali kot manjko, katere uravnamo z terapijami.

 

Alternativno izboljšanje zdravja z bioenergijo psihičnih bolezni kot so anksioznost, depresija, bipolarna motnja bistveno izboljša kvaliteto življenja, zmanjša negativne vplive same bolezni. Po potrebi bioenergetik izvede več terapevtskih ciklov. Bioterapije deluje jakostno, če bi lahko primerjali minuto obsevanja z bioenergijo, je vsekakor enakovredno eni uri pogovorov in svetovanj.

 Narediti nič je najlažje, vendar dolgoročno to pomeni le še stopnjevanje bolezni. V Sloveniji je to še vedno "tabu" tema, medtem ko zunaj je povsem običajno. Oboleli pri nas pogosto ne želijo govoriti o tem, iz tega razloga tudi žal zavračajo kakršnokoli pomoč, celo v primeru težjih oblik so pogosto mnenja, da je vse v redu.

Pozdravljeni Roman, Najprej naj povem, da se danes dne 01.09.2014 počutim zelo dobro, od terapije je minilo malo več kot en mesec, moje težave so bile s strani uradne medicije, depresija. Vem da temu ni bilo tako, namreč vse se je začelo z rahlo omotico in utrujenostjo, in zamašenim nosom.Zdravnica mi je predpisala antibiotik , ker je mislila da imam vnetje sinusov, po antibiotiku se mi je zdravstveno stanje grozno poslabšalo, prišlo je do omotic, slabosti in groznega pritiska v glavi, in pokanja v ušesih in želodčnih težav. Doživela sem tudi 4 panične napade grozno, človek si ne more predstavljati kaj to naredi telesu! Ker je uradna medicina ugotovila je, da je zadebljena nosna sluznica, vsi ostali izvidi so bili o.k., Moje stanje pa je bilo iz dneva v dan slabše. Iskala sem vse možnosti in tako prišla do Romana. Odločila  sem se  tudi za nakup bioenergijskega sistema - Biostimulator , naj povem, Biostimulator me je rešil, moje mišice se niso več same krčile, pritisk mi ni več nihal, skratka takoj je bilo moje stanje za 20 % boljše, po tvoji terapiji pa kot sem že napisala, se danes počutim dobro , nimam več slabosti , omotic, želodec je o.k. Roman hvala ti , brez tvoje terapije in Biostimulatorja ne vem, če bi se počutila tako dobro kot se !! Lep pozdrav! Mojca

NAŠE PRIPOROČILO METODE TERAPIJE: Priporočamo metodo TM (gre za cikel -3 terapije)

••DODATNO PRIPOROČAMO: Za še učinkovitejše alternativno  izboljšanje zdravja  z bioenergijo našo izmero geopatogenih sevanj ( v številnih primerih predstavlja vzrok obolenj)  ter eventuelni zdravstveni računalniški GDV pregled celotnega organizma -AURA!!

 • BIOSTIMULATOR - bioenergijski pripomoček kot dolgoročen sistem podpore, uravnava energije Yina in Yanga, vrača naravno energijo telesu in izboljšuje spanje, zmanjšuje depresije, kar potrjujejo izkušnje uporabnikov.

 OPOMNIK: energijske terapije ne nadomeščajo zdravljenja pri zdravniku uradne medicine -posvetujte se z vašim zdravnikom

 

Altera 2011 - Vse pravice pridržane | Zemljevid strani | Izjava o zasebnosti | Izdelava spletne strani: WSI