BOLEZNI PSIHE, GLAVE / BIOENERGIJA

 

Bolezni psihe poznamo pod anksioznost, depresija, moteno spanje, bipolarne motnje, tesnoba, nervoza, hiperaktivnost, manična depresija, slabo počutje... Psihične bolezni zelo poslabšajo kvaliteto življenja, ne samo za  obolelega ter tudi njegove bližnje. Potrebno je veliko razumevanja  s strani bližnjih, kateri morajo biti obolelim v pomoč. Pogosto, ko se ne najdejo organski vzroki bolezni, gre za različne oblike psihičnih bolezni.

 

Anksioznost

Anksiozne motnje se kažejo v obliki strahu, pretirane zaskrbljenosti, napad panike (pogosto motnje anksioznosti zajamejo kot oteženo dihanje, razbijanje srca, tesnoba, strah pred smrtjo...)

 

Bolezen prizadane vse  starostne skupine - od mladih do starejših. Psihične bolezni močno ohromijo kvaliteto življenja. Oboleli si pravzaprav želijo pomagati sami sebi, vendar so navkljub vsemu v stalnem strahu pred nečim (namišljenem). Dokler nimajo uradne diagnoze se anksioznost kaže kot neka dejanska bolezen (npr. pri oteženem dihanju pomislijo, da je to bolezen pljuč, uradna preiskava pa pokaže, da so pljuča zdrava). Motnje se kažejo dalje tudi v spanju, pojavljajo se glavoboli itn.

 

Depresija je čustvena motnja, pogosteje se pojavlja pri ženskah kot moških. Daljša obdobja (kronične bolečine, bolezni) lahko vodijo do depresije. Najpogostejši znaki depresije so lahko povezane z spanjem - motnje spanja, depresivni ljudje so pogosto brez energije, nemirni in razdražljivi, imajo slabo počutje. Depresija se lahko sproži ob negativnih dogodkih (osebnostnih, poslovnih) v kolikor to traja daljše obdobje. Manična depresija- manija pa je obratna, ljudje z manijo v razliki z depresijo imajo ogromno energije, hiperaktivnost.

 

Bipolarna motnja - spremembe nihanj razpoloženja ( iz odličnega v katastrofalnega). Bipolarna motnja je dolgotrajna bolezen. Pogosto se bipolarne motnje kažejo tudi v samomorilnosti.

 

Alternativno zdravljenje z bioenergijo psihičnih bolezni kot so anksioznost, depresija, bipolarna motnja bistveno izboljša kvaliteto življenja, zmanjša negativne vplive same bolezni. Po potrebi bioenergetik izvede več terapevtskih ciklov.

 

••PRIPOROČAMO: Za še učinkovitejše alternativno  zdravljenje  z bioenergijo našo izmero geopatogenih sevanj ( v številnih primerih predstavlja vzrok obolenj)  ter eventuelni računalniški GDV pregled celotnega organizma -AURA!!

 

Altera 2011 - Vse pravice pridržane | Zemljevid strani | Izjava o zasebnosti | Izdelava spletne strani: WSI