BOLEZNI PSIHE, GLAVE / BIOENERGIJA

 

KAKO NA NARAVEN NAČIN ODPRAVITI ALI ZMANJŠATI PSIHIČNE TEŽAVE - DEPRESIJO IN DRUGE OBLIKE, PREKOMEREN STRES, KAKŠNA SO "DOMAČA ZDRAVILA"?

Bioenergija je naravna oblika pomoči proti psihičnim težavam, brez stranskih efektov. Uravnava hormonsko delovanje žlez, katere delujejo hkrati nepravilno pri tovrstnih obolenjih in vrača energijo človeku. Pogosto prihaja do dežav z ščitnico. Psihološke težave namreč odvzemajo ogromne količine vitalne energije človeka, iz tega razloga se oboleli zapira vase, in je brez volje in cilja. Z bioterapijo ugodno vplivamo na možgane, možganske žleze. Rezultati so odvisni od stopnje bolezni in trajanja. V določenih primerih se težave odpravijo že v prvem ciklu terapij, v trdovratnejših primerih pa je potrebno periodično ponavljanje terapij. Namreč problemi z psiho so večplastni, kot take jih štejemo za najtežje oblike obolenj, bolezni pa se lahko pojavijo tudi pri mladoletnih osebah -otroku, ne samo pri odraslih. Pogosto strah manifestira tudi psihološke motnje - denimo daljše obdobje strahu pred boleznijo (imate težave, pa nimate diagnoze in vas gloda, kaj če..), strah pred izgubo službe in drugo..

 

DEPRESIJABolezni psihe poznamo pod anksioznost, depresija, moteno spanje, bipolarne motnje, tesnoba, nervoza, hiperaktivnost, manična depresija, slabo počutje... Psihične bolezni zelo poslabšajo kvaliteto življenja, ne samo za  obolelega ter tudi njegove bližnje. Potrebno je veliko razumevanja  s strani bližnjih, kateri morajo biti obolelim v pomoč. Pogosto, ko se ne najdejo organski vzroki bolezni, gre za različne oblike psihičnih bolezni.

 

Anksioznost

Anksiozne motnje se kažejo v obliki strahu, pretirane zaskrbljenosti, napad panike (pogosto motnje anksioznosti zajamejo kot oteženo dihanje, razbijanje srca, tesnoba, strah pred smrtjo...)

 

Bolezen prizadane vse  starostne skupine - od mladih do starejših. Psihične bolezni močno ohromijo kvaliteto življenja. Oboleli si pravzaprav želijo pomagati sami sebi, vendar so navkljub vsemu v stalnem strahu pred nečim (namišljenem). Dokler nimajo uradne diagnoze se anksioznost kaže kot neka dejanska bolezen (npr. pri oteženem dihanju pomislijo, da je to bolezen pljuč, uradna preiskava pa pokaže, da so pljuča zdrava). Motnje se kažejo dalje tudi v spanju, pojavljajo se glavoboli itn.

 

bipolarna motnjaDepresija je čustvena motnja, pogosteje se pojavlja pri ženskah kot moških. Daljša obdobja (kronične bolečine, bolezni) lahko vodijo do depresije. Najpogostejši znaki depresije so lahko povezane z spanjem - motnje spanja, depresivni ljudje so pogosto brez energije, nemirni in razdražljivi, imajo slabo počutje. Depresija se lahko sproži ob negativnih dogodkih (osebnostnih, poslovnih) v kolikor to traja daljše obdobje. Manična depresija- manija pa je obratna, ljudje z manijo v razliki z depresijo imajo ogromno energije, hiperaktivnost.

 

Bipolarna motnja - spremembe nihanj razpoloženja ( iz odličnega v katastrofalnega). Bipolarna motnja je dolgotrajna bolezen. Pogosto se bipolarne motnje kažejo tudi v samomorilnosti.

 

Alternativno zdravljenje z bioenergijo psihičnih bolezni kot so anksioznost, depresija, bipolarna motnja bistveno izboljša kvaliteto življenja, zmanjša negativne vplive same bolezni. Po potrebi bioenergetik izvede več terapevtskih ciklov.

 

••PRIPOROČAMO: Za še učinkovitejše alternativno  zdravljenje  z bioenergijo našo izmero geopatogenih sevanj ( v številnih primerih predstavlja vzrok obolenj)  ter eventuelni računalniški GDV pregled celotnega organizma -AURA!!

 

Altera 2011 - Vse pravice pridržane | Zemljevid strani | Izjava o zasebnosti | Izdelava spletne strani: WSI