MALIGNE BOLEZNI CELIC LIMFOCITNE VRSTE - LIMFOM, LIMFNI RAK / BIOENERGIJA, BIOENERGETIK

 

limfni rakLimfomi so maligne klonske novotvorbe z nekontroliranim razmnoževanjem celic (limfociti T in B)

Bolezni se začnejo v bezgavkah, vranici in se širijo v kostni mozeg. Prvi simptomi in znaki so lahko povečane bezgavke na različnih predelih v trebuhu, pod pazduho brez razloga (nimate napr. povišane temperature ali slabšega počutja še).

Imate maligne bolezni celic, limfom?

KAKŠEN JE NARAVEN NAČIN - BIO ZDRAVLJENJE ZA LIMFNI RAK, "DOMAČA BIO ZDRAVILA?

Alternativno zdravljenje z bioenergijo limfnega raka je usmerjena - prilagojena terapija glede na vrsti-tip bolezenskega stanja, katero bioterapevt izvaja. Bioterapija izredno okrepi imunski sistem človeka, kateri je ključen del samoozdravitve. Imunski sistem sodeluje pri reparaciji in obnovi tkiva, celjenju, pri vseh oblikah vnteja, kroničnih in rakavih boleznih. Njegova naloga je prepoznati benigne kot maligne celice ter jih uničiti - imunski odziv telesa. Če pa je njegovo delovanje zaradi določenih dejavnikov zmanjšano, tako ne prepozna škodljivih celic in jih ne uniči - pride do razvoja različnih, tudi avtoimunskih bolezni, da deluje tudi proti lastnemu telesu. Bezgavke so v tem primeru sekundarni ščit - preprečujejo vdor bodisi bakterij v organe, zato se povečajo. Z energijsko terapijo pa se posvetimo posebej krvi - hrbtenici, saj je le ta največji krvotvorni organ. S tem stimuliramo boljšo in kvalitetnejšo proizvodnjo krvnih celic, kar se pogosto opazi že po prvih bioterapijah, da je počutje ljudi boljše, imajo več energije...

Naravno zdravljenje deluje tudi na daljavo!

 KAKŠNI SO ALTERNATIVNI VZROKI ZA RAK LIMFE, POVEČANE BEZGAVKE IN S TEM ZMANJŠAN IMUNSKI SISTEM?

Pogosto je vzrok geopatske narave - ta na telo stalno deluje zlasti ponoči med spanjem.  Negativen vpliv ima že na celičnem nivoju - predstavlja stres za celice in imunski sistem in povzroča v določenih situacijah hujše oblike bolezni. Na to problematiko je opozoril tudi že sloviti Rudolf Breuss, zeliščar v svoji knjigi ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE (ozdravil je preko 45.000 "odpisanih" bolnikov z svojo protirakavo zeliščno kuro).

" Imejte v mislih tudi to, da razna škodljiva sevanja podzemnih voda povzročajo raka. Zato je obvezno potreben radiestezist, da pregleda stanovanje, saj sicer tudi moja učinkovita proti rakava kura ne pomaga!"

HODGKINSONOVA BOLEZEN

-         je bolezen mladih ( hodkinsonov limfom)

-         zanj so značilne celice velikanke - maligno spremenjeni makrofagi

 

Znaki: povečane bezgavke v vratu, pazduhah in dimljah, suh kašelj, nočno znojenje, hujšanje, povečana telesna temperatura.

 

NE - HODGKINSONOV LIMFOM

Obolevajo ljudje okoli 50.leta starosti.

Znaki: nočno potenje, povečana temperatura, povečane in boleče bezgavke v vratu, pazduhi, dimljah, trebuhu, želodcu in tankem črevesu, bruhanje, hujšanje, slab apetit.

 

PLAZMOCITOM

Je maligna novotvorba iz limfocitov B. Bolezen nastane v kostnem mozgu in prizadane kosti.

Zaradi tega plazmocitom povzroča pogoste spontane zlome kosti.

Znaki in simptomi: hude bolečine v kosteh, zlomi kosti, povečana je količina kalcija v krvi, posledično sledi odpoved ledvic (kalcij in beljakovine v seču) in možganske motnje.

Pogoste so pljučnice, okužbe sečil in sepsa. Kri je gosta.

Obolevajo ljudje okrog 60. leta starosti.

 KAKO IZBOLJŠATI LIMFO IN KRI - NARAVNO ODPRAVLJANJE TEŽAV, KO SAMO ZDRAVA HRANA IN DIETA NI DOVOLJ?

••PRIPOROČAMO: Za učinkovitejše alternativno zdravljenje z bioenergijo  našo izmero geopatskih sevanj, ter eventuelni računalniški GDV pregled organizma -AURA!!

Bioenergija se izvaja 4 dni za Hodkinsonova bolezen, Ne - hodkinsonov limfom, Plazmocitom. Bioenergetik po potrebi  bioterapija ponovi.

 

 OPOMNIK: energijska terapije na nadomeščajo zdravljenja pri zdravniku / specialistu Uradne medicine, predhodno se posvetujte z vašim zdravnikom

 

 

Altera 2011 - Vse pravice pridržane | Zemljevid strani | Izjava o zasebnosti | Izdelava spletne strani: WSI